Nieuws

'Van den Brom gaat voor Oostblok-avontuur na mislukte Saoedi-Arabische-periode'

'Van den Brom gaat voor Oostblok-avontuur na mislukte Saoedi-Arabische-periode'

10-06-2022 11:05 Laatste update: 11:06
1

John van den Brom lijkt niet lang werkloos te moeten kijken. Na zijn bliksemsnelle ontslag na 37 dagen bij Al-Taawon, wordt zijn naam nu genoemd bij Lech Poznán. De eerste gesprekken zouden zelfs al zijn gevoerd.

De Poolse ploeg is de regerend landskampioen en is op zoek naar een nieuwe trainer nadat Maciej Skorza de club verliet. Medium SportoweFakty uit Polen weet dat er maar liefst zestig sollicitaties zijn binnengekomen Lech Poznán, waaronder die van Van den Brom. De Nederlander zou zelfs al de eerste kennismaking met een entourage van de topclub erop hebben zitten.

Na zeven wedstrijden bij Al-Tawoon werd Van den Brom in mei al ontslagen bij de Saudi-Arabïsche club. In Polen dient er nu dus een nieuwe kans aan. Beide kampen zouden graag met elkaar in zee gaan, alhoewel de salariseisen van de trainer een definitieve bekrachtiging voorlopig in de weg staan. Het verschil is nog groot, weet SportoweFakty.

Voor zijn kortstondige avontuur in het Midden-Oosten was Van den Brom de trainer van achtereenvolgens ADO Den Haag, Vitesse, Anderlecht, AZ, FC Utrecht en KRC Genk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

No Poll