Nieuws

'Chelsea hoopt op huurdeal voor Lukaku en staat open voor vertrek van Ziyech'

'Chelsea hoopt op huurdeal voor Lukaku en staat open voor vertrek van Ziyech'

09-06-2022 18:56 Laatste update: 18:58

Chelsea gaat een interessante zomer tegemoet. The Blues zijn bezig met het verhuren van Romelu Lukaku en staan open voor een vertrek van Hakim Ziyech, meldt The Guardian.

Lukaku heeft er geen geheim van gemaakt dat hij graag zou terugkeren bij Internazionale. De Italianen verkochten hem een jaar geleden voor 113 miljoen euro aan Chelsea, maar zijn nu bezig met het terughalen van de spits. Chelsea zou openstaan voor een huurdeal, maar wil daar wel 29 miljoen euro voor ontvangen. Inter hoopt naast de komst van Lukaku ook Paulo Dybala op te halen. De Argentijn loopt deze zomer uit zijn contract bij Juventus.

The Guardian weet ook te melden dat Ziyech net als Timo Werner en Christian Pulisic mag vertrekken bij The Blues. Chelsea hoopt namelijk Gabriel Jesus over te nemen van Manchester City. Robert Lewandowski, Christopher Nkunku, Raheem Sterling en Ousmane Dembélé staan ook het lijstje.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!