Nieuws

'Malacia gesignaleerd in Frankrijk: Lyon bekijkt plan-B door vraagprijs Feyenoord'

'Malacia gesignaleerd in Frankrijk: Lyon bekijkt plan-B door vraagprijs Feyenoord'

09-06-2022 11:40 Laatste update: 11:45
3

De transfer van Tyrell Malacia van Feyenoord naar Olympique Lyon is allesbehalve in kannen en kruiken. De linksback zou al in Frankrijk gesignaleerd zijn, maar de Fransen hebben tot op heden nog geen akkoord bereikt met Feyenoord.

Het doorgaans goed ingevoerde 1908nl meldt dat Malacia bij het Parc OLympique Lyonnais gespot zou zijn. De Franse topclub wil de linksback graag naar Lyon halen, maar het eerste bod van tien miljoen euro is door Feyenoord resoluut afgewezen.

De club waar oud-Feyenoorder Peter Bosz aan het roer staat zou niet verder willen dan tien miljoen euro, waardoor ze mogelijk overschakelen naar een alternatief. Volgens De Telegraaf houdt de nummer drie van de Eredivisie zich aan de vraagprijs van rond de twintig miljoen euro.

Malacia gaf recentelijk aan zich klaar te voelen voor de volgende stap. Naast Lyon zouden er ook andere Europese clubs op het vinkentouw zitten. Geen een van die clubs werd tot op heden concreet voor de Oranje-international.

Woensdagavond was Malacia nog beslissend voor Oranje. De linksback begon in de basis tegen Wales en verzorgde diep in de blessuretijd de assist bij de winnende treffer van Wout Weghorst.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!