Nieuws

BILD heeft nieuwe details: Gravenberch tekent zaterdag contract bij Bayern

BILD heeft nieuwe details: Gravenberch tekent zaterdag contract bij Bayern

08-06-2022 20:16

De transfer van Ryan Gravenberch naar Bayern München lijkt er nu eindelijk écht van te gaan komen. De twintigjarige middenvelder reist zaterdag af naar Duitsland om zijn handtekening te zetten onder een meerjarig contract, meldt BILD.

Geruchten over de aanstaande overgang beheersen al maandenlang het nieuws in zowel het binnenland als in Duitsland. Boulevardkrant BILD stelt zeker te weten dat de transfer volledig rond is. Volgens de krant is Gravenberch zaterdag in München en zet hij zijn handtekening onder een verbintenis die hem tot medio 2027 bij Der Rekordmeister moet houden.

Schattingen over het door Ajax te ontvangen bedrag van Bayern München lopen uiteen. Waar Nederlandse media reppen over een maximaal bedrag van 25 miljoen euro (inclusief bonussen) houden diverse doorgaans goed geïnformeerde Duitse journalisten het op een bedrag van rond de twintig miljoen euro. Gravenberch heeft nog een overeenkomst bij de Amsterdammers die tot medio 2023 loopt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!