Nieuws

'Justin wil zich revancheren, geen sprake dat hij wil vertrekken bij Heracles'

'Justin wil zich revancheren, geen sprake dat hij wil vertrekken bij Heracles'

08-06-2022 15:50

Nico-Jan Hoogma krijgt een zware kluif om de selectie van Heracles Almelo op orde te krijgen voor volgend seizoen. De technisch directeur van de Heraclieden weet dat het lastig is om de selectie in tact te houden na de degradatie, maar zoon Justin Hoogma blijft zijn club in ieder geval trouw.

Heracles Almelo heeft op dit moment 25 speler met een doorlopend contract. Door de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie zijn er verschillende spelers die een vertrekwens hebben. "Maar Justin blijft", verzekert Hoogma senior over zijn zoon tegenover Voetbal International. "Daar hebben we het aan de keukentafel al over gehad, toen ik nog alleen de functie van vader vervulde. Justin heeft keihard uitgesproken dat hij zich wil revancheren. Bij hem is er geen sprake van dat hij wil vertrekken."

Hoogma senior weet niet hoe de overige selectiespelers erin staan. "Tegen de spelers zeg ik: Neem even afstand om de batterij op te laden. Kom even tot jezelf na zo’n debacle. Niet nu in de emotie allerlei beslissingen nemen. Ga lekker naar het strand en maak je hoofd vrij. Op 19 juni zullen ze zich weer hier in het stadion melden en dan wil ik ze allemaal één-op-één spreken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie