Nieuws

Algemeen directeur Koevermans stapt op bij Feyenoord na 'reeks van incidenten'

Algemeen directeur Koevermans stapt op bij Feyenoord na 'reeks van incidenten'

27-10-2021 12:15

Groot nieuws uit Rotterdam: algemeen directeur Mark Koevermans vertrekt per 1 december bij Feyenoord. Dat doet de directeur door verschillende incidenten, waardoor hij niet meer vrijuit kan werken.

Sommige Feyenoord-fans belaagden onder meer de woning van de Feyenoord-directeur. Daardoor kiest Koevermans ervoor om zijn biezen volgende maand te pakken. 'Hoofdreden van zijn vertrek is dat hij na een reeks van incidenten niet langer het gevoel heeft goed te kunnen functioneren en beslissingen te kunnen nemen, zonder zich af te vragen of dit impact zal hebben op de veiligheidssituatie van hem en zijn gezin', stelt Feyenoord.

Koevermans vertelt ook zelf over zijn vertrek. "Feyenoord zit al vanaf mijn kinderjaren in mijn hart", begint hij. "Bij mijn aanstelling gaf ik niet voor niets en zonder overdrijving aan dat met werken voor Feyenoord voor mij een jongensdroom in vervulling ging. Daarmee is het vandaag (woensdag, red.) geen fijne dag voor mij."

"Het doet pijn dit besluit te hebben moeten nemen, maar ik denk dat dit het beste is ondanks de wetenschap dat ik de club, de collega’s en veel mensen in de directe omgeving van de club zal gaan missen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!