Transfernieuws

'Feyenoord denkt pas na over verkoop bij twintig miljoen en spreekt met Arsenal'

'Feyenoord denkt pas na over verkoop bij twintig miljoen en spreekt met Arsenal'

08-06-2022 07:30 Laatste update: 09-06-2022 14:03
3

Feyenoord houdt zijn poot stijf als het om de verkoop van Tyrell Malacia, Luis Sinisterra en Marcos Senesi gaat. De Rotterdammers willen pas nadenken over een verkoop wanneer iemand zich met een zak geld van om en nabij de twintig miljoen euro meldt, weet de Telegraaf.

Dinsdag werd door Voetbal International al bekendgemaakt dat Feyenoord het eerste bod van Olympique Lyon op Malacia al had geweigerd. Woensdag komt De Telegraaf met het nieuws dat De Stadionclub nog geen bod van boven de tien miljoen euro heeft ontvangen voor één van de drie spelers. Senesi zou een overstap kunnen maken naar de Serie A. Verschillende Italiaanse topclubs als AS Roma, Internazionale en Napoli zouden de verdediger met het Argentijns-Italiaanse paspoort op de korrel hebben.

Waar Feyenoord zich in allerlei bochten wringt om Orkun Kökcü en Luis Sinisterra te behouden, is het ook in gesprek met Arsenal over een langer verblijf van Reiss Nelson. De balvaardige rechtsbuiten werkt onder toeziend oog van Albert Stuyvenberg, de rechterhand van manager Mikel Arteta. Styuvenberg heeft nauwe banden met Feyenoord, aangezien hij jarenlang werkzaam is geweest in de jeugd van de Rotterdammers. Dat biedt Arne Slot een kans om zich hard te maken voor nog een jaar met Nelson.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!