Nieuws

'Als PSV met Kerst al kansloos is voor de titel, moet de club ingrijpen'

'Als PSV met Kerst al kansloos is voor de titel, moet de club ingrijpen'

26-10-2021 21:33

Tommie van der Leegte benadrukt dat het snel beter moet bij zijn oude club PSV. Anders moet de clubleiding wat hem betreft ingrijpen, vertelt de voormalig middenvelder aan Omroep Brabant.

"Dat je met grote cijfers verliest van Feyenoord (0-4) en Ajax (5-0) is een schande voor een topclub als PSV", steekt Van der Leegte van wal. Hij stelt wel dat het spel in Amsterdam het eerste uur nog niet zo slecht was, maar toch blijft hij kritisch. "Ik vraag mij wel eens af wat ze nou eigenlijk willen bij PSV. Het gat wordt alleen maar groter en er lijkt niks gedaan te worden."

"Er is zoveel aan de hand bij de club. Even leek het goed te gaan maar na die wissels van Roger Schmidt ging het bergafwaarts", vervolgt Van der Leegte, die de Duitser niet veel respijt meer lijkt te willen geven. "De trainer is verantwoordelijk. Als dit door blijft gaan tot de kerst en ze dan al kansloos zijn voor de titel, dan moet de club ingrijpen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!