Nieuws

'Meer details over Linssen-transfer bekend: contractduur en transfersom'

'Meer details over Linssen-transfer bekend: contractduur en transfersom'

07-06-2022 15:35 Laatste update: 15:38

Eerder op de dinsdag maakte Voetbal International al melding van het aanstaande vertrek van Bryan Linssen naar Urawa Red Diamonds. Volgens RTV Rijnmond incasseert Feyenoord 1,3 miljoen euro voor het vertrek van de Limburgse aanvaller.

Naast de transfersom weet de regionale omroep ook dat Linssen een contract tekent dat loopt tot eind 2024. In navolging van Cyriel Dessers vertrok al één van de spitsen bij de Rotterdammers. Feyenoord sorteerde met het aantrekken van Danilo al voor op het afscheid van het duo. De Brazilaanse spits werd transfervrij opgehaald bij aartsrivaal Ajax.

De periode bij Linssen was er één die op een succes uitdraaide. Twee jaar geleden kwam hij gratis over van Vitesse, doordat hij bij de Arnhemmers uit zijn contract liep. 91 Wedstrijden, 28 treffers en zestien assists later zit zijn avontuur er in De Kuip nu dus op. Hij begon het seizoen als onbetwiste basiskracht onder Arne Slot. De Feyenoord-trainer gaf naarmate het seizoen vorderde de voorkeur aan Mr. Conference League Dessers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!