Nieuws

'Liverpool aast op piepjong Aberdeen-talent en laat concurrentie achter zich'

'Liverpool aast op piepjong Aberdeen-talent en laat concurrentie achter zich'

07-06-2022 13:31

Voor Aberdeen-rechtsback Calvin Ramsay lonkt een heuse droomtransfer. De verdediger is dichtbij een overstap naar het Liverpool van Virgil van Dijk en co.

SkySports meldt dat er verschillende clubs uit Engeland, Italië en Duitsland geïnteresseerd zijn in de back. Volgens het Engelse medium geniet Liverpool de voorkeur van Ramsay.

Bij het bereiken van een persoonlijk akkoord met de potentiële concurrent voor Trent Alexander-Arnold worden geen problemen verwacht. Het is aan de Champions League-finalist om een akkoord te bereiken met Aberdeen.

De nummer twee van de Premier League heeft zich nog niet officieel in Schotland gemeld voor de rechtsback. Aberdeen zou Ramsay alleen willen verkopen voor een bedrag ver boven hun recordtransfer van 3 miljoen pond.

De achtienjarige Ramsay kwam tot dusver tot 33 officiële duels voor Aberdeen. Daarin was de back goed voor één doelpunt en vijf assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!