Nieuws

Argentijnse media melden verhuur voor PSV-miskoop, ED vindt het te voorbarig

Argentijnse media melden verhuur voor PSV-miskoop, ED vindt het te voorbarig

07-06-2022 08:09 Laatste update: 09:16

De kans lijkt steeds groter dat Maximiliano Romero al dan niet tijdelijk vertrekt bij PSV. De media uit Argentinië melden dat Racing Club de spits anderhalf jaar wil huren. Het Eindhovens Dagblad vindt dat nog te voorbarig.

Voorheen was PSV voornemens de spits alleen voor een miljoenenbedrag van de hand te doen, maar de Argentijnse media laten weten dat er nu wordt ingezet op een huurconstructie. Romero heeft nog een contract voor één jaar. De spits tekent daarom een nieuw contract bij PSV, waardoor hij niet over één jaar gratis de deur uitloopt.

De onderhandelingen tussen PSV en Racing Club zijn al een tijdje bezig. Mogelijk bedingt Racing ook een optie tot koop. Terwijl er in Argentinië weinig problemen worden verwacht, twijfelt het Eindhovens Dagblad of PSV wel akkoord zal gaan met de voorwaarden. De krant weet dat de belangstelling in ieder geval te verklaren is doordat Fernando Gago aan het roer staat bij Racing. De trainer is een oud-ploeggenoot van Romero bij Vélez Sarsfield.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!