Nieuws

'Internazionale brengt eerste bod uit op stevige concurrent voor Dumfries'

'Internazionale brengt eerste bod uit op stevige concurrent voor Dumfries'

07-06-2022 07:39

Internazionale werkt aan de komst van een concurrent voor Denzel Dumfries. De Italiaanse grootmacht zou een bod hebben neergelegd bij Cagliari voor rechtsback Raoul Bellanova.

Bellanova draaide een uitstekend seizoen bij de Italiaanse laagvlieger. De rechtsback kwam over van Pescara in de Serie B en beleefde op het hoogste niveau zijn absolute doorbraak. Cagliari werd dit seizoen achttiende in de Serie A, waardoor het afdaalt naar het tweede niveau. Daar hoopt Inter van te profiteren.

Zowel transferexpert Fabrizio Romano als Tuttosport melden dat de nummer twee van de Serie A een bod van zeven miljoen euro heeft uitgebracht op Bellanova. Cagliari zet in op twaalf miljoen euro. Inter zou Cesare Casadei in de deal willen betrekken, meldt de Turijnse krant. De middenvelder van Inter zou ervaring moeten gaan opdoen bij Cagliari.

De mogelijke komst van Bellanova betekent een extra concurrent voor Denzel Dumfries. De Oranje-international streed dit seizoen met Matteo Darmian om een basisplaats en kreeg uiteindelijk de voorkeur.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!