Nieuws

Debuterende Senesi onder de indruk: 'Wat hij vandaag deed was ongelooflijk'

Debuterende Senesi onder de indruk: 'Wat hij vandaag deed was ongelooflijk'

06-06-2022 07:07

Marcos Senesi is dolgelukkig met zijn debuut voor de nationale ploeg van Argentinië. De verdediger van Feyenoord speelde een half uur mee in de oefeninterland tegen Estland.

In de 62e minuut kwam Senesi binnen de lijnen voor Ajacied Lisandro Martínez. Na afloop van de oefeninterland verscheen de Feyenoorder voor de camera van TyC Sports. "Ik ben erg blij met mijn eerste minuten in het Argentijnse elftal, dit is waar ik altijd van heb gedroomd. Ik heb hier hard voor gewerkt, daarna is de keuze aan de coach."

Lionel Messi blonk uit in het oefenduel met Estland. De superster van Paris Saint-Germain scoorde maar liefst vijf doelpunten. "Wat Messi vandaag (zondag, red.) deed was ongelooflijk", zegt Senesi over het optreden van zijn teamgenoot. "Hij heeft ons al eerder met veel dingen verrast en dat deed hij nu opnieuw."

De linkspoot werd ook benaderd door Roberto Mancini voor een interlandcarrière bij Italië. Voor Senesi was de keuze echter snel gemaakt. "Het was niet moeilijk. Dit is iets wat ik van binnenuit voel, dat ik in het Argentijnse nationale team wil spelen. Ik ben blij met mijn beslissing", besluit de Feyenoorder.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!