Nieuws

Focus Bale niet bij 'heel veel aanbiedingen': 'Dát heeft mijn volledige aandacht'

Focus Bale niet bij 'heel veel aanbiedingen': 'Dát heeft mijn volledige aandacht'

05-06-2022 10:55

Gareth Bale loopt deze zomer gratis de deur uit bij Real Madrid, maar waar de aanvaller heen gaat is nog onbekend. De Welshman focust zich volledig op het duel tussen Wales en Oekraïne in de strijd om een WK-ticket, maar geeft wel aan dat hij over interesse niets te klagen geeft.

De uitslag van het duel van zondagavond zal geen invloed hebben op de clubkeuze van Bale. "Niet noodzakelijk, nee", aldus de 32-jarige vleugelflitser, geciteerd door Wales Online. "Ik heb al eerder gezegd dat ik mij nu niet bezig houd met wat er in de toekomst gaat gebeuren. We spelen een enorm belangrijke wedstrijd en dat heeft mijn volledige aandacht. Ik hoef nu nergens anders aan te denken. Ik heb geen andere zorgen."

Binnenkort zal Bale met zaakwaarnemer Jonathan Barnett een blik werpen op de toekomst. De aanvaller heeft naar eigen zeggen genoeg opties. "Ik heb heel veel aanbiedingen!"

Wales kan zich zondagavond voor de tweede keer in de geschiedenis plaatsen voor een WK. De vorige deelname dateert uit 1958. "Iedereen in de wereld leeft mee met Oekraïne. Sport verbindt mensen. We snappen wat het zal doen met Oekraïne als ze naar het WK gaan, maar wij willen ook heel graag naar het WK", aldus Bale.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!