Nieuws

PSV-legende Alex (39) ondergaat hartoperatie: 'Geen hartaanval, gaat goed met me'

PSV-legende Alex (39) ondergaat hartoperatie: 'Geen hartaanval, gaat goed met me'

04-06-2022 10:19

Alex, de sterke verdediger die ooit bij PSV floreerde, heeft deze week een bypassoperatie ondergaan. De 39-jarige Braziliaan laat van zich horen in een videoboodschap aan zijn oude club Santos. 

In de video is Alex te zien in een ziekenhuisbed, waarin hij ontkracht dat het slecht met hem gaat. "Ik heb geen hartaanval gehad", begint de Braziliaan. "Ik had een paar dagen geleden een gezondheidsprobleem en de artsen hebben besloten om een bypassoperatie te doen."

"Er waren vier aders verstopt", vervolgt de oud-verdediger. "Ik heb net de intensive care verlaten en verblijf nu op een gewone kamer in het ziekenhuis. Ik zal hier nog zes dagen blijven, maar het gaat goed me", verzekert Alex. 

'De Tank' speelde tussen 2004 en 2007 voor PSV en maakte furore in de ploeg van Guus Hiddink. Na drie jaar te zijn gehuurd van Chelsea keerde de verdediger terug bij The Blues. In 2012 vertrok Alex naar Paris Saint-Germain. In 2016 sloot de verdediger zijn carrière af bij AC Milan. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!