Nieuws

PSV kijkt naar Mexico voor back: 'Ze volgen hem en hebben interesse getoond'

PSV kijkt naar Mexico voor back: 'Ze volgen hem en hebben interesse getoond'

04-06-2022 09:50

PSV is geïnteresseerd in Kevin Álvarez. De Mexicaanse rechtsback doet het goed bij Pachuca en staat op de radar in Eindhoven, weet trainer Guillermo Almada te melden. De 23-jarige rechtsback wordt waarschijnlijk aan een Europese club verkocht en PSV staat voor in de rij. 

Álvarez speelde tot nu drie interlands voor Mexico en staat goed op de kaart bij Europese clubs, waar PSV er één van is. "De realiteit is dat de club en de leiding hem aan een Europese club willen verkopen. PSV volgt hem en heeft interesse getoond", verklapt Almada aan La Bruja

Het zou de trainer beter uitkomen als Álvarez bij Pachuca blijft, geeft hij toe. "Als we hem verkopen, is het plan om een nog een jaar hier te houden. We spelen in de Champions League en het wordt een zwaar jaar." Het contract van Álvarez loopt echter slechts door tot het einde van dit kalenderjaar. De Mexicaan speelde 36 duels in dit seizoen en gaf daarin vijf assists. Ook was de rechtsback één keer trefzeker. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!