Nieuws

'Nieuw voetbalprogramma Veronica: Hélène Hendriks presentatrice'

'Nieuw voetbalprogramma Veronica: Hélène Hendriks presentatrice'

26-10-2021 10:05

Hélène Hendriks krijgt een eigen voetbalshow. Vanaf november presenteert ze elke vrijdagavond 'The Bettle' op Veronica. In deze quiz worden uitsluitend vragen over voetbal gesteld.

Twee teams, onder leiding van Frank Lammers en Leo Alkemade, strijden wekelijks om de meeste gouden ballen die te verdienen zijn in de show. Elke week wordt het duo bijgestaan door een gastspeler, waarmee ze in vijf speelrondes zoveel mogelijk voetbalvragen goed moeten beantwoorden. Vanaf 5 november is Hendriks elke vrijdag om 22:00, na Veronica Inside, te zien in de nieuwe voetbalshow, meldt Talpa.

Kees Jansma fungeert ook in 'The Bettle', waar hij in de huid kruipt van scheidsrechter. Naast de speelrondes met vragen zal ook elke vrijdag het Eredivisie-weekend voorspeld worden door de teamcaptains. Voor Hendriks is het haar zoveelste klus in de tv-wereld. De presentatrice is wekelijks verslaggeefster van ESPN en ze presenteert de SBS-show Missions Impossible.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!