Nieuws

'Scouts van United zien Pereira uitblinken: Ten Hag wil hem aan het werk zien'

'Scouts van United zien Pereira uitblinken: Ten Hag wil hem aan het werk zien'

03-06-2022 18:33 Laatste update: 18:36

Andreas Pereira krijgt van Erik ten Hag mogelijk een nieuwe kans bij Manchester United. De Braziliaanse Belg is momenteel op huurbasis actief bij Flamengo.

United stuurde scouts naar Flamingo om middenvelder João Gomes te bekijken, maar vooral eigen huurling Pereira viel op. De middenvelder was 'the star of the show', meldt ESPN. Ten Hag zou Pereira, die hij kent uit zijn PSV-tijd, komend seizoen terugverwachten bij United en hem graag met eigen ogen bekijken tijdens de voorbereiding. De Braziliaan beschikt op Old Trafford nog over een eenjarig contract, maar wil Ten Hag graag overtuigen van zijn kwaliteiten.

Het Eindhovens Dagblad onthulde eerder dit jaar nog dat PSV keek naar de mogelijkheid om Pereira terug te halen naar de Eredivisie. Bij United kunnen ze ook wel een extra optie op het middenveld gebruiken: Nemanja Matic, Paul Pogba, Juan Mata en Jesse Lingard vertrekken namelijk allemaal. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!