Nieuws

'Volgend Bayern-vertrek in de maak: salarisvoorstel van 19 miljoen euro afgewezen'

'Volgend Bayern-vertrek in de maak: salarisvoorstel van 19 miljoen euro afgewezen'

03-06-2022 10:50
1

Serge Gnabry lijkt op weg naar de uitgang bij Bayern München. BILD weet dat de snelle rechtsbuiten een astronomisch laatste contractvoorstel van Der Rekordmeister heeft afgewezen.

De huidige verbintenis van de Duits international loopt tot medio 2023 bij de Bundesliga-kampioen. Bayern wil graag langer door met de aanvaller, maar niet ten koste van alles. De boulevardkrant weet dat Gnabry een voorstel van een salaris van negentien miljoen euro op jaarbasis heeft afgewezen. Het huidige honorarium bedraagt acht miljoen euro per jaar.

Daardoor heeft Bayern besloten de onderhandelingen over een nieuwe overeenkomst definitief te staken, weet BILD. Gesprekken in de toekomst lijken uitgesloten. Naar verluidt heeft Gnabry de clubs voor het uitkiezen: onder meer Real Madrid is geïnteresseerd. "Het is net als in de zaak Lewandowski: het zou mooi zijn er als er een vriendelijke oplossing komt", reageerde de Duitser al op een persconferentie bij de nationale ploeg. "Zoals het tot nu is gelopen, is jammer."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!