Nieuws

BILD: Bundesliga-transfer van Doan op losse schroeven door Van Nistelrooy

BILD: Bundesliga-transfer van Doan op losse schroeven door Van Nistelrooy

03-06-2022 07:36
1

Begin mei leek het er op dat Ritsu Doan PSV in ging ruilen voor FSV Mainz 05, maar dat lijkt nu niet meer zo van zelfsprekend. De boosdoener: Ruud van Nistelrooy is tussen beide gesprongen, weet BILD.

De transfer van Doan ‘wiebelt’, schrijft het Duitse Medium. Van Nistelrooy, die in de vertrokken Roger Schmidt opvolgt, lijkt niet mee te willen werken aan de overgang van de Japanner, die nog tot 2024 vast ligt in Eindhoven. BILD weet dat Mainz Doan graag definitief over wil nemen, maar noemt geen bedragen. Van Nistelrooy wil de middenvelder eerst aan het werk zien op de training, voordat PSV hem definitief laat gaan.

Het zou niet de eerste keer zijn dat Doan naar de Bundesliga verkast. In 2020 maakte hij al de tijdelijke overstap naar Arminia Bielefeld. Onder het bewind van Schmidt dwong Doan nooit een onbetwiste basisplek af, maar na de winterstop kende hij een opleving. In 24 Eredivisiewedstrijden kwam hij tot acht doelpunten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!