Nieuws

'Ik weet niet waarom ik ineens geen minuten meer kreeg bij FC Utrecht'

'Ik weet niet waarom ik ineens geen minuten meer kreeg bij FC Utrecht'

02-06-2022 19:19

Remco Balk is blij met zijn overstap naar SC Cambuur. De aanvaller wordt door FC Utrecht verhuurd, doordat hij in de Domstad op weinig minuten kon rekenen.

Balk kwam anderhalf jaar geleden over van FC Groningen en leek bij Utrecht zicht te hebben op een basisplaats. Na het ontslag van René Hake werd Balk echter niet meer gebruikt. "Ik weet niet waarom ik ineens geen minuten meer kreeg", zegt Balk tegen RTV Noord. "Ik bleef wel gewoon hard trainen, maar als je weet dat je niet gaat voetballen, dan gaat het plezier wel een beetje weg. Toen ben ik zelf ook wel gaan nadenken. Ik ben 21 en wil gewoon heel graag op Eredivisie-niveau voetballen, want ik weet dat ik dat aankan. Dan moet je echter wel een trainer hebben die je wil laten voetballen en dat was bij FC Utrecht momenteel niet het geval."

"Ik heb bij Utrecht wat kansen gehad, maar ze gingen er gewoon niet in. Het zat een aantal keren gewoon niet mee, een beetje pech denk ik. We willen met Cambuur komend seizoen weer zo hoog mogelijk eindigen en Henk de Jong wil dat ik weer doelpunten ga maken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!