Transfernieuws

'Perth Glory neemt na een half jaar alweer afscheid van voormalig Engels topspits'

'Perth Glory neemt na een half jaar alweer afscheid van voormalig Engels topspits'

02-06-2022 16:55 Laatste update: 09-06-2022 14:14
2

Daniel Sturridge vertrekt na een half jaar alweer bij Perth Glory. De spits werd voor een lange tijd geschorst wegens een gokschandaal, maar wist zijn voetbalrentree in Australië ook geen glans te geven.

Een half jaar geleden klopte Sturridge op de poort bij Perth Glory, nadat zijn contract anderhalf jaar geleden werd ontbonden bij Trabzonspor wegens een gokschandaal. De voormalig spits van Chelsea en Liverpool werd ervan beticht dat hij geheime informatie had doorgespeeld naar zijn broer, die met die informatie de gokmarkt op ging.

Die schorsing liep tot 17 juni 2020, en pas ruim een jaar na die datum nam Perth Glory Sturridge in de armen. De aanvaller kreeg alle tijd om weer wedstrijdfit te worden, maar vond nooit zijn oude niveau terug. Het Oceanische-avontuur van Sturridge zit er na een schamele 138 minuten al weer op. Hij kwam tot zes wedstrijden en nul doelpunten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!