Transfernieuws

Tagliafico kijkt nog steeds verder: Ajax weet dat ik een transfer wil maken

Tagliafico kijkt nog steeds verder: "Ajax weet dat ik een transfer wil maken"

02-06-2022 14:22 Laatste update: 09-06-2022 14:15
1

Bij Nicolás Tagliafico staat het vizier nog altijd op een vertrek bij Ajax. De Argentijn maakte een wisselend seizoen door, maar stond de laatste wedstrijden gewoon weer in de basis. Ondanks dat, blijft de vertrekwens nog altijd bestaan.

In het programma Què t'hi Jugues! van Cadena SER, een Spaanse radiozender, blikt Tagliafico terug naar de winter van dit jaar. Tijdens deze transferperiode onthield Ajax hem een droomtransfer naar FC Barcelona. “Het probleem lag bij de clubs”, licht de linksback toe. “Barcelona wilde een huurdeal met optie tot koop, terwijl Ajax ongeveer vijf miljoen euro vroeg. Ik heb nog een jaar te gaan hier, maar Ajax weet dat ik nog steeds een transfer wil maken”, is hij vastberaden.

Tagliafico speelde woensdagavond nog de volle negentig minuten in de Finalissima tegen Italië, een wedstrijd die de Argentijnen met het nodige gemak wisten te winnen (0-3). De kuitenbijter heeft nog een één-jarig contract in Amsterdam. Wanneer hij aankomende zomer of winter niet vertrekt, zal de landskampioen geen transfersom aan hem overhouden. Ajax betaalde destijds vier miljoen euro voor Tagliafico, die overkwam van Independiente.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!