Nieuws

'Ajax, PSV en Anderlecht opgelet: Duitse middenmoter op vinkentouw voor Zirkzee'

'Ajax, PSV en Anderlecht opgelet: Duitse middenmoter op vinkentouw voor Zirkzee'

02-06-2022 13:16 Laatste update: 13:34

De geruchtenmolen draait op volle toeren rondom Jong Oranje-aanvoerder Joshua Zirkzee. De spits heeft er volgens het Duitse BILD met VfB Stuttgart weer een optie bij gekregen.

Zirkzee werd dit seizoen door Bayern München verhuurd aan Anderlecht. Bij de Belgische grootmacht zouden ze de spits graag nog een seizoen huren, maar ze kunnen rekenen op concurrentie. Bovendien is het nog maar de vraag of Zirkzee na het vertrek van trainer Vincent Kompany nog wel heil ziet in nóg een jaar Anderlecht.

Over interesse heeft de oud-jeugdspeler van Feyenoord in ieder geval niet te klagen. BILD meldt dat VfB Stuttgart komend seizoen graag over de diensten van de aanvaller zou beschikken. Recentelijk werden ook Ajax en PSV genoemd als mogelijke bestemmingen, terwijl met het naderende vertrek van Robert Lewandowksi ook een seizoen als tweede viool bij Bayern niet uitgesloten is.

Bij Anderlecht kende Zirkzee een goed seizoen met vijftien goals en acht assists in 32 wedstrijden. De Nederlander heeft nog een contract tot medio 2023 bij Bayern.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!