Nieuws

Kuyt wil drietal behouden: Essentieel voor het bereiken van mijn doelstellingen

Kuyt wil drietal behouden: "Essentieel voor het bereiken van mijn doelstellingen"

02-06-2022 12:49
0

Dirk Kuyt is hoopvol op een langer verblijf van Thomas Verheydt, Ricardo Kishna en Gregor Breinburg bij ADO Den Haag. Voor eerstgenoemde is de nodige belangstelling, terwijl de contracten van Kishna en Breinburg deze zomer aflopen.

Kuyt blikt met ESPN vooruit op zijn plannen voor komend seizoen. "De hoogste prioriteit is het behouden van de selectie", stelt de Katwijker. "Er zijn een aantal jongens met een aflopend contract. Voor mij heeft het urgentie om zo snel mogelijk met die jongens in contact te komen, denk aan Kishna en Breinburg."

Kishna vertelde tegen VoetbalPrimeur nog dat hij waarschijnlijk gaat vertrekken uit Den Haag, maar Kuyt gooit die handdoek nog niet. "Wij willen die jongens graag behouden, maar ik wil er wel over in gesprek gaan met die spelers. De club wil dat ook, want ik ga niet over de contracten."

Het contract van Verheydt loopt nog door, maar de kans dat hij ADO verlaat is aannemelijk. Naar verluidt kunnen clubs uit het Midden-Oosten hem zelfs gratis naar de zandbak halen. Als het aan Kuyt ligt, blijft zijn spits nog even. "Verheydt is van essentieel belang voor mij in het bereiken van mijn doelstelling (promotie, red.). Wat mij betreft gaan we dat oplossen. Ik weet niet hoe zijn contract tot stand is gekomen, maar hij is een echte Haagse jongen die hier hoort. Ik wil hem houden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie