Nieuws

'NEC-jeugdspeler raakte betrokken bij derby-rellen en vernielde politiebusje'

'NEC-jeugdspeler raakte betrokken bij derby-rellen en vernielde politiebusje'

25-10-2021 17:40

Een jeugdspeler van NEC zou medeschuldig zijn aan het vernielen van een politiebusje na afloop van de Gelderse derby. Dat meldt De Gelderlander. Er is nog niet duidelijk om wie het precies gaat.

Meerdere bronnen laten aan de regionale krant weten dat een Nijmeegse jeugdspeler een actieve rol had tijdens de rellen na de derby tussen NEC en Vitesse (0-1). Op beelden is een jongen te zien die op de ramen van een politiebusje slaat en dat zou de desbetreffende jeugdspeler zijn geweest.

De politie heeft de persoon op de beelden nog niet geïdentificeerd en kan dus niet bevestigen dat het om een jeugdspeler van NEC gaat. De club zelf kan hem pas wegsturen als de politie officieel heeft laten weten dat het inderdaad de desbetreffende persoon is. Algemeen directeur Wilco van Schaik wil tegenover De Gelderlander niet reageren op de zaak.

NEC nam zondagmiddag sportieve revanche na een moeilijke week. De Nijmegenaren wonnen de uitwedstrijd bij FC Twente met 1-2 door goals van Elayis Tavsan en Javier Vet.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!