Nieuws

Frenkie de Jong loopt blessure op: middenvelder mist Rayo Vallecano-uit

Frenkie de Jong loopt blessure op: middenvelder mist Rayo Vallecano-uit

25-10-2021 14:22

Frenkie de Jong moet woensdagavond vanaf de tribune bekijken of FC Barcelona zich kan revancheren na de nerlaag in El Clásico. De middenvelder kampt met een hamstringblessure.

Dat bevestigt FC Barcelona op de officiële kanalen. De 24-jarige Barça-speler had voorafgaand aan de Spaanse topper al klachten, maar besloot in samenspraak met de medische staf toch te spelen, gezien het belang van de wedstrijd. Door wel te spelen, zijn de klachten verergerd.

De Jong mist zodoende het La Liga-duel met Rayo Vallecano, dat gepland staat op woensdag 21:00. Mogelijk komt ook de thuiswedstrijd tegen nummer achttien Deportivo Alavés in gevaar, maar daar doet FC Barcelona nog geen uitspraken over. De Oranje-international werd na El Clásico hevig bekritiseerd door de Spaanse media, omdat hij niet thuis zou geven en zijn ploeg niet bij de hand nam.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!