Nieuws

'Geruchtenmolen draait op volle toeren: Ajax richt pijlen op Bulgaars talent'

'Geruchtenmolen draait op volle toeren: Ajax richt pijlen op Bulgaars talent'

31-05-2022 20:55

Ajax heeft het vizier gericht op Ilia Gruev. De 22-jarige middenvelder van Werder Bremen heeft afgelopen seizoen indruk gemaakt in de tweede Bundesliga, waardoor de Amsterdammers hem graag willen toevoegen aan de selectie.

Dat meldt BILD. De Duitse sportkrant schrijft dat Werder Bremen de jonge Bulgaar graag langer aan zich wil binden, maar dat binnenlandse clubs en Ajax hem ook graag willen overnemen. Gruev heeft in Bremen nog een contract tot 2023. "Het is nog steeds ons doel om met hem te verlengen. We hopen het voor het trainingskamp te kunnen implementeren. Maar er zijn meer gesprekken nodig. Het is duidelijk dat Ili zeker een interessant profiel heeft voor andere clubs. Maar we zijn optimistisch", aldus sportdirecteur Frank Baumann tegenover Duitse media. 

De 22-jarige middenvelder speelde afgelopen seizoen 26 wedstrijden in de tweede Bundesliga en wist daarin eenmaal te scoren. Hij kwam in 2015 in de jeugdopleiding van Werder Bremen terecht, waarna hij alle jeugdelftallen doorliep. Hij maakte op 23 december 2020 zijn debuut voor de Duitse club. Gruev is ook jeugdinternational van Bulgarije O21.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie