Nieuws

Transfervrije Perisic verlaat Inter en tekent voor twee jaar bij Tottenham

Transfervrije Perisic verlaat Inter en tekent voor twee jaar bij Tottenham

31-05-2022 16:47 Laatste update: 16:48

Ivan Perisic maakt de overstap van Internazionale naar Tottenham Hotspur. De 33-jarige Kroaat verkast transfervrij naar Engeland.

Perisic tekent voor twee jaar bij Tottenham, waar hij weer gaat samen werken met Antonio Conte. Het tweetal won vorig seizoen samen de landstitel in Italië. De Kroaat kan over de gehele linkerkant uit de voeten, wat mogelijk een tegenvaller is voor Steven Bergwijn. De Nederlander, die al kan rekenen op weinig speelminuten sinds de komst van Conte, vertrekt deze zomer mogelijk bij Tottenham. Ajax is al vaker genoemd als mogelijke bestemming.

Perisic komt over van Inter, waar hij sinds 2015 onder contract stond. De Italianen kochten de Kroaat toen voor negentien miljoen euro van VfL Wolfsburg en verhuurden hem tussentijds aan Bayern München. In zijn laatste jaar als speler van Inter wist Perisic tien keer het net te vinden in 49 officiële duels.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!