Nieuws

Sterkhouders van Excelsior gewild, maar 'bereid om over verblijf te praten'

Sterkhouders van Excelsior gewild, maar 'bereid om over verblijf te praten'

30-05-2022 09:08
1

Excelsior wil koste wat kost Mats Wieffer behouden. De 22-jarige middenvelder staat in de belangstelling van buitenlandse- en eredivisieclubs, maar is na de promotie van de club bereid om te praten over een langer verblijf. Marouan Azarkan wil eerst met werkgever Feyenoord praten voordat hij een besluit maakt.  

Dat weet het Algemeen Dagblad te melden. Wieffer kende een sterk seizoen en was één van de grote krachten bij Excelsior. Na de tumultueuze play-off finale tegen ADO Den Haag wilde Wieffer nog niets kwijt over zijn toekomst. De middenvelder kwam in de Keuken Kampioen Divisie tot vier doelpunten en vijf assists. In de play-offs scoorde hij één keer en gaf hij twee keer een assist in zes duels. Het contract van de middenvelder loopt door tot 2023.

Naast Wieffer mag Excelsior ook hopen op een verblijf van Azarkan. De linksbuiten was van grote waarde tegen Excelsior en maakte de 3-1, waardoor Excelsior weer terug in de wedstrijd kwam. De behendige aanvaller gaf ook de voorzet op de 3-3 van Thijs Dallinga in de blessuretijd. Azarkan staat onder contract bij Feyenoord en wil 'eerst met zijn oorspronkelijke werkgever praten voordat hij kiest waar hij zijn loopbaan wil voortzetten', aldus de krant. Azarkan was dit seizoen goed voor dertien doelpunten en elf assists. Zoals vermeld wordt Azarkan van Feyenoord verhuurd, waar zijn contract tot 2023 doorloopt. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!