Alle details van 'één van beste deals ooit' die Feyenoord met MediaMarkt sluit

3 april - 14:32 Laatste update: 18:44

Feyenoord en MediaMarkt hebben hun partnership officieel beklonken. De Rotterdammers hebben de grote van origine Duitse elektronica retailer voor langere tijd aan zich weten te binden. Dit zijn alle details die Feyenoord zelf en andere media hebben gedeeld.

Feyenoord verwelkomt MediaMarkt, maar neemt dus afscheid van Europarcs. De huidige hoofdsponsor pronkte sinds de zomer van 2021 op de Rotterdamse borst, maar zal nu vervangen worden door MediaMarkt. Het hoofdkantoor van de Nederlandse tak van het bedrijf bevindt zich in Rotterdam. De deal loopt sowieso tot de zomer van 2027 met nog een optie van twee jaar extra.

Hoogte van de deal

Ruud van der Knaap, commercieel directeur van Feyenoord, wil niet direct ingaan op de hoogte van de som die bij de deal komt kijken. De bestuurder noemt de overeenkomst wel 'één van de beste van de club ooit', maar een harde som wordt niet genoemd. Volgens RTV Rijnmond gaat het om een bedrag van bijna twintig miljoen euro. Dat zou betekenen dat het de hoogste sponsordeal is die Feyenoord ooit heeft gesloten.