Nieuws

Twijfelgevallen bij Feyenoord: twee basisspelers missen mogelijk duel met NEC

Twijfelgevallen bij Feyenoord: twee basisspelers missen mogelijk duel met NEC

10 mei - 14:50 Laatste update: 14:50

Feyenoord moet het zondag mogelijk stellen zonder Santiago Gimenez en Quinten Timber, zo vertelde Arne Slot op de persconferentie. Het duo is niet okselfris en miste enkele trainingen afgelopen week.

Gimenez raakte in de bekerfinale tegen NEC geblesseerd, en zat daardoor op de bank tegen Go Ahead Eagles. De spits begon ook tegen PEC Zwolle aan de kant, maar viel zeer gretig in met twee goals en één assist. Timber ging juist naar de kant tegen de Blauwvingers.

"Santi is een twijfelgeval, die kon niet meetrainen", begint Slot met zijn medische update, waarna hij doorschakelt naar Timber. "Quinten viel van de week geblesseerd uit. We verwachten hem morgen wel op het trainingsveld, maar of hij mee kan doen, moet nog blijken."

Buiten Gimenez en Timber zijn ook de gebruikelijke geblesseerden niet van de partij. Dat zijn Antoni Milambo, Quiliindschy Hartman, Mats Wieffer en Bart Nieuwkoop. Gjivai Zechiël traint wel weer mee met de groep, maar NEC komt te vroeg.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!