Nieuws

In deze wedstrijd gaat PSG afscheid nemen van Mbappé

In deze wedstrijd gaat PSG afscheid nemen van Mbappé

9 mei - 21:52

Kylian Mbappé lijkt al maandenlang uitgekeken bij Paris Saint-Germain en ook de Parijse club lijkt eindelijk te accepteren dat de superspits zijn biezen pakt. De club wil volgens Franse media een afscheid organiseren voor de speler, maar tijdens welke wedstrijd wordt deze gehouden? VoetbalNieuws.nl vertelt het je. 

In deze wedstrijd neemt PSG afscheid van Mbappé

PSG heeft een afscheid op de agenda staan voor Mbappé die aanstaande zondag zal plaatsvinden, in het thuisduel met Toulouse, aldus Le Parisien. Bij de tegenstander speelt Nederlander Thijs Dallinga, maar alle ogen zullen vooral gericht zijn op Mbappé. Na jarenlange speculaties over Real Madrid lijkt het in de zomer dan toch echt zo ver.

Mbappé is met 43 goals en tien assists in 46 wedstrijden in alle competities weer bezig aan een topseizoen, maar de spits zal niet te tevreden zijn over het jaar van de Parijzenaren: in de Champions League werd de club dinsdag uitgeschakeld door Borussia Dortmund. De CL-vloek blijft PSG dan ook achtervolgen.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!