Nieuws

Lang doet op Instagram boekje open over blessure en zijn toekomst bij PSV

Lang doet op Instagram boekje open over blessure en zijn toekomst bij PSV

7 mei - 21:11

Noa Lang heeft in een bericht op Instagram duidelijkheid gegeven over zijn blessure en zijn toekomst bij PSV. De aanvaller stelt dat hij zo lang uit de roulatie is geweest omdat er verkeerde diagnoses zijn gesteld en zegt daarnaast ook komend seizoen in Eindhoven te spelen.

Lang staat al sinds begin februari aan de kant bij PSV. De aanvaller kreeg meerdere terugslagen te verwerken tijdens zijn hamstringblessures en nu is duidelijk wat er precies is gebeurd. 'Ik heb zelf niet mee kunnen doen door een hamstring probleem waar ik sinds augustus last van heb, maar door 3 verkeerde diagnoses, daar ben ik pas in januari achtergekomen. Het probleem leek veel erger dan wat er eerst werd verteld', aldus de aanvaller, die naar eigen zeggen ook de ziekte van pfeiffer heeft gehad.

Tijdens de huldiging van PSV na het behaalde landskampioenschap viel op dat Lang meerdere keren verbeten voor de camera’s verscheen. De buitenspeler baalde zichtbaar van dat hij geen hoofdrolspeler is geweest dit seizoen en dat gaat hij naar eigen zeggen komend jaar goed maken. 

'PSV is een warme familieclub, en ik ben dankbaar dat ik daar deel van mag uitmaken. Ook al voelde dat voor mij persoonlijk de afgelopen maanden niet zo. Ik ben trots op me team, en ik focus me nu al op volgend seizoen waarin we samen alle prijzen gaan pakken', aldus Lang, die niets zegt over het komende EK.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Noa Noëll Lang (@noano)