Breaking news

BILD: Bayern haalt Ten Hag van kandidatenlijst na gesprekken met diens management

BILD: Bayern haalt Ten Hag van kandidatenlijst na gesprekken met diens management

7 mei - 20:02 Laatste update: 20:04

Erik ten Hag staat niet meer op de kandidatenlijst om de nieuwe trainer van Bayern München te worden, zo meldt SportBild. Volgens het Duitse medium had de manager van Manchester United zelf wel oren, maar wil de clubleiding van Der Rekordmeister er niet aan.

De trainerscarrousel draait al even op volle toeren bij Bayern. De club neemt na dit seizoen afscheid van Thomas Tuchel en ontving al drie keer nee in de zoektocht naar diens opvolging, van respectievelijk Xabi Alonso, Julian Nagelsmann en Ralf Rangnick. Volgens BILD stond Ten Hag op een kandidatenlijst, maar dat is nu niet meer het geval.

Het Duitse medium meldt nu dat Bayern-directeur Max Eberl gesprekken heeft gevoerd met het management van Ten Hag en dat zij wel positief in het verhaal stonden. Toch zal de club uit Beieren nu niet gaan happen op de Nederlander, die een verleden heeft in München.

De positie van Ten Hag - die zelf openlijk benadrukte ook volgend seizoen op Old Trafford te willen werken - is nog altijd een groot vraagteken. The Telegraph meldde dinsdag nog dat United sowieso niet voor de FA Cup-finale tegen Manchester City beslist. The Mancunians verloren afgelopen maandag nog met 4-0 van Crystal Palace.