Nieuws

Dit zijn de vermoedelijke opstellingen van PSG en Dortmund in de Champions League

Dit zijn de vermoedelijke opstellingen van PSG en Dortmund in de Champions League

7 mei - 12:31 Laatste update: 12:48

PSG en Borussia Dortmund staan dinsdagavond tegenover elkaar in de halve finale van de Champions League. Dortmund heeft een 1-0 voorsprong na de eerste ontmoeting, waarin Niclas Füllkrug scoorde. In Parijs valt de beslissing wie de eindstrijd op Wembley haalt. VoetbalNieuws.nl neemt de vermoedelijke opstellingen met je door!

Vermoedelijke opstellingen PSG en Borussia Dortmund

In de heenwedstrijd waren Füllkrug en Jadon Sancho de absolute uitblinkers voor Dortmund. Of zij het dinsdag in het Parc des Princes opnieuw kunnen laten zien, moet uiteraard blijken. Voor PSG is het waarschijnlijk de laatste Champions League-campagne van Kylian Mbappé, wat de druk op de superster ongekend groot maakt. De aanvaller zal zijn tijd bij PSG willen afsluiten met Europees goud.

Luis Enrique ziet bij zijn formatie in ieder geval één belangrijke speler afhaken. Lucas Hernández liep vorige week een kruisbandblessure op, waardoor de centrumverdediger naar alle waarschijnlijkheid wordt vervangen door Lucas Beraldo. Verder zien we nauwelijks verrassingen in de mogelijke opstellingen van beide teams. Dat betekent dat Mats Hummels en Nico Schlotterbeck net als in Duitsland hun basisplaats behouden. Dortmund ontving na afloop veel complimenten, en kan voor het eerst sinds 2013 de finale van de Champions League bereiken. Een gelijkspel volstaat.

PSG – Borussia Dortmund begint dinsdagavond om 21.00 uur. VoetbalNieuws.nl doet vanaf dat tijdstip live verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Vermoedelijke opstelling Paris Saint-Germain: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Beraldo, Mendes; Zaïre-Emery, Vitinha, Ruiz; Dembélé, Mbappé, Barcola.

Vermoedelijke opstelling Borussia Dortmund: Kobel; Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen; Sabitzer, Can; Sancho, Brandt, Adeyemi; Füllkrug.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!