Nieuws

Andy van der Meijde tipt Ajax: 'Fantastische speler bij Sparta'

Andy van der Meijde tipt Ajax: 'Fantastische speler bij Sparta'

7 mei - 09:03

Andy van der Meijde is gecharmeerd van Metinho, de middenvelder van Sparta Rotterdam. De voormalige aanvaller denkt dat de 21-jarige Braziliaan van pas kan komen bij Ajax, zo laat hij weten bij Veronica OffsideVoetbalNieuws.nl neemt de belangrijkste citaten met je door.

Metinho wordt dit seizoen door Sparta gehuurd van Troyes. In de wedstrijd tegen PSV scoorde hij een fraaie goal. "Een fantastische speler," zegt Van der Meijde bij Veronica Offside. "Misschien wel wat voor Ajax op het middenveld. Hij is atletisch, sterk en heeft scorend vermogen. Dat kan Ajax op dit moment wel gebruiken."

In principe keert Metinho na dit seizoen terug naar Troyes, waar hij een contract heeft tot 2026. Van der Meijde denkt dat Ajax de Braziliaan met Congolese roots moet aantrekken. "Ajax heeft niet veel geld om spelers uit het buitenland te halen. Ik zou hem zeker halen, hij past denk ik heel goed bij Ajax."

Metinho speelde dit seizoen in 22 Eredivisie-duels, waarin hij twee goals maakte en één assist gaf​​. 

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!