Reactie

Dit zegt een vastberaden Erik ten Hag na de pijnlijke 4-0 nederlaag van United

Dit zegt een vastberaden Erik ten Hag na de pijnlijke 4-0 nederlaag van United

6 mei - 23:43

Erik ten Hag benadrukt dat hij zal blijven vechten ondanks de huidige problemen bij Manchester United. De druk op Ten Hag neemt toe nadat Manchester United maandagavond een pijnlijke nederlaag leed tegen Crystal Palace. De fans eisen zijn ontslag na de afstraffing van 4-0 op Selhurst Park, die United naar de achtste plaats in de Premier League heeft doen zakken.

Ten Hag reageert na nederlaag tegen Crystal Palace

Ten Hag sprak na afloop met Sky en gaf aan dat het team zwaar ondermaats presteert. "We hadden moeten blijven vechten zoals de fans deden", verklaarde Ten Hag. "Ik blijf vechten. Ik heb het team zo goed mogelijk voorbereid. Het was absoluut niet goed genoeg, en ik moet daarvoor de verantwoordelijkheid nemen."

"Het is duidelijk dat dit zwaar onder de maat is. We zijn erg teleurgesteld", voegde de manager toe. "Als de juiste spelers beschikbaar zijn, hebben we een goed team. Maar als we bijna onze volledige achterhoede missen, hebben we problemen."

De FA Cup-finale moet wellicht uitkomst bieden voor Ten Hag, die ook wordt gelinkt aan Bayern München. Ten Hag blijft vastberaden ondanks de tegenslagen en kijkt al vooruit naar de volgende wedstrijd tegen Arsenal. "Ik zal energie vinden en me voorbereiden op de wedstrijd van zondag", concludeerde hij​​.