Nieuws

Zo kijkt De Wit naar mogelijk toch verlengen van zijn aflopende contract bij AZ

Zo kijkt De Wit naar mogelijk toch verlengen van zijn aflopende contract bij AZ

30 april - 07:25

Dani de Wit weet nog niet of hij alsnog een toekomst heeft bij AZ. De aanvallende middenvelder loopt uit zijn contract en staat open voor een uitdaging in een topcompetitie, zo vertelt hij in gesprek met Voetbal International.

Voor 1 april hebben alle clubs bekendgemaakt welke spelers met een aflopend contract er formeel gezien afscheid zal worden genomen, en dat heeft AZ ook met De Wit moeten doen. Dat betekent niet dat er niet alsnog over kan worden gegaan tot het verlengen van het contract van de aanvallende middenvelder, en ook voor de speler zelf behoort dit nog tot de mogelijkheden.

"We zullen het zien", begint De Wit in gesprek met het weekblad. "Ik weet dat het een cliché is, maar ik ben nu echt volledig gericht op de laatste weken van de competitie. Ik houd alles open. Als er in de zomer een mooie uitdaging komt in een topcompetitie, zal ik daar voor gaan. Maar mocht dat niet gebeuren, dan voel ik me heel goed bij AZ. Ik voel me gewaardeerd door de club, door de supporters, door iedereen hier. En ik maak nog steeds stappen bij AZ. Zolang je dat kunt blijven doen, zit je op je plek."

In de voorbije maanden werd de naam aan meerdere mogelijke nieuwe bestemmingen gelinkt. Zo zou er interesse zijn vanuit de Major Soccer League, Engeland en Italië. Onder meer de naam van Lecce is de revue gepasseerd.