Nieuws

Dit zegt Santiago Giménez over zijn 'vormdip' bij Feyenoord

Dit zegt Santiago Giménez over zijn 'vormdip' bij Feyenoord

23 april - 08:00

Santiago Gimenez van Feyenoord erkent een dip in vorm na de winterstop maar wijst op betere cijfers dan vorig seizoen. Na de gewonnen bekerfinale staat de spits van de Rotterdammers voor de camera van ESPN en hier reflecteert de Mexicaan op zijn prestaties van dit seizoen. VoetbalNieuws.nl zet zijn citaten voor je op een rijtje.

In zijn debuutjaar bij Feyenoord scoorde Gimenez drieëntwintig keer met drie assists in 45 wedstrijden. Dit seizoen evenaarde hij al vroeg zijn record, met een score van 24 doelpunten en zeven assists tot nu toe. Ondanks kritiek en een moeilijkere tweede seizoenshelft, blijft hij optimistisch. "Het gaat met pieken en dalen," zegt Gimenez, "maar de cijfers spreken voor zich."

De spits blijft vertrouwen houden en is vastberaden om door te gaan met zijn stijl van spelen, vertrouwend op verbetering en steun van zijn coach Arne Slot. "Scoren gaat de laatste tijd moeilijker, maar deze prijs geeft me meer vertrouwen," verklaart Gimenez na de bekerwinst, dankbaar voor het vertrouwen van zijn coach en vastbesloten om het scoren weer op te pakken in de komende wedstrijden.